Helgen snart slut

Lördag morgon kl 07.30 samling börja bre mackor till alla spelare + till försäljning. Förberedning av lunch köttbullar gräddsås och makaroner. Titta på byskes första match förlorar, men dom spelar riktigt bra. Serverar lunch alla mycket nöjda med maten, tar om... kl 13.45 byta om för att fara vidare till jobbet. Sen kväll kommer hem vid halv tio tiden barnen sover helt slutkörda efter denna dag. Mannen startar traktorn efter en hel dag med snöande.

Söndag morgon stiger upp 06.30, skjutsar mannen och sonen till byske för vidare färd med buss till Malå där dom har match. Mor och far kommer efter lunch eftersom jag ska och jobba och mannen och sonen min inte hinner hem innan jag ska iväg för ytterligare ett kvällspass på jobbet. Passar på och packa min mans resväska eftersom han ska och jobba i Gällivare i veckan.

tänk så vackert

Tänk så vackert det är ute nu, när solen skiner på all snö som vi fått. Nackdelen är väl att det är lite väl kallt, men det kommer väl snart att vända och bli varmare.
VargaCupen kommer att bli nu till helgen. Hoppas hoppas att det blir bra väder och lagom kallt.

lampan

Ja, det stämmer att jag har en jättefin lampa i fönstret men det finns en till och den står i det andra fönstret. Jag har inte tänkt ha dem här inne hela tiden för till våren när det går att komma in i "öhmans" våran lilla timrade kåk som står på tomten, gjorde vi iordning i somras och ska i vår börja inreda med diverse saker och där kommer då också lamporna att stå.

Helgen slut

Oj, denna helg vart inte som vi hade planerat. På lördagen skulle vi ha varit på cup i Byske men det vart inställt pg av kyla, framskjutet till nästa lördag. Då slog planeraren i min skalle igång, eftersom vi hade bröllopsdag denna dag så fixade jag oss en god middag och en riktigt trevlig kväll med OS och Melodifestival.
Här är en vacker bröllopsbukett som jag ställde på vårat matbord.


Söndag blev en riktigt slappardag, ute just nu blåser det och är snöstorm. Tänk att vädret kan växla från att ha varit jättekallt och full sol till att bli molnigt blåsigt och snöigt på bara någon timme.

Det bubblar

Nu börjar det bubbla i alla delar av kroppen, energin flödar det finns så mycket som jag vill göra. Den här årstiden är min årstid då jag börjar städa och feja och möblera om
Började igår med att möblera om i köket det är inte klart än men man har som sagt all tid i världen att fixa och dona.

Oj vilken dag..

Planera inte dagen för allt kan hända!

Börjar med att jag blir tvungen att stanna kvar på jobbet mycket längre än tänkt. Jag skulle ju hinna baka till matchen i kväll (det vart en kaka i alla fall). Kom hem fick skynda hämta min man, och sedan sätta igång med en middag för att sedan fara vidare till match.

Pojken min spelar ishockey och ikväll vart resultatet 8 till borta och 4 till pojkens lag. Det var en riktigt bra match, såg inte så mycket eftersom det var jag + två föräldrar till hade fikat i kväll. Det var faktiskt inte så tokigt om man tänker på hur kallt det var ute -20 att stå inne i värmen, pojkarna klarade kylan riktigt bra.

 

Skottning av vemagasin

I dag när jag kom hem från jobbet hittade jag min man på vemagasinets tak, skottandes.
Det är ett underbart väder i dag solen skiner och bara ett par grader kallt, i solen är det säkert plussgrader.

Alla hjärtans dag idag, kram på er alla och ha en underbar alla hjärtans dag.

Fredag 12/2

I dag har jag varit och veckohandlat, jag tog min väninna och for åt stan. I afton har jag tänkt bjuda min familj på en trerätters middag, jag tror dom behöver det nu när förkylningen hägrar hos dem. Lite uppmuntran med god och kryddrik mat kanske gör dem kanske friska.

Jag tänker bjuda på:
Till förrätt blir det en räkcoktail m ägg och toast. 
varmrätt fläskytterfilé m klyftpotatis.
efterrätten blir gräddglass och varm hjortronsylt.

Självklart blir det ett gott rött vin till maten för oss vuxna, barnen får läsk

11/2 Snörvlande familjemedlemmar

Nu har männen i huset drabbats av virus!! Hoppas vi kvinnor slipper detta virus.
Jag har då tänkt mig ut på en promenad i det vackra vinterlandskapet det är -10 och sol.
I afton åker jag och jobbar.

Jag är så otroligt glad att jag fått mig ett jobb som jag trivs med.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0