Sol

Tänk att solen skiner så gott varje dag, det är nästan så man blir lite ledsen när man själv med sina barn ligger i magsjuka. Jag hoppas att solen får fortsätta skina för vi blir ju friska, det här är ju övergående.

I morgon är det valborg har väl tänkt grilla något gott och sedan gå ner till brasan i byn, det brukar vara en trevlig tillställning det bjuds på grillkorv och sedan är det mingel bland grannarna som är där.

VAB i dag

Är hemma idag för att sonen har magsjuka, börjar bli lite bättre för honom. Oj vad fint väder det är och varmt man kan sitta ute och njuta av den underbara solen.

Min man har farit till Gällivare (sista veckan han är där). Vi får hoppas att han får ha lika soligt som oss.

Länge sedan jag var in här

Ja nu är det ett tag sedan jag var in på min bloggsida, men jag måste säga att det har varit en massa annat som händer just nu. Våren är här och man är ute och njuter av solen så mycket man bara kan.

Jobbar som sagt väldigt mycket också, men det är ju bara roligt att ha ett jobb som man trivs med. Cyklarna har kommit fram, barnen cyklar mest hela dagarna till och från kompisar och även bara för cyklandet skull.

Ja det kommer att dröja ännu ett tag innan all snön är borta från våran gård, någon gång i juni brukar den väl vara så gott som borta men man vet aldrig.

RSS 2.0