Dan före dopparedagen!

Så var det dan före dopparedagen, barnen är förväntansfulla jag stökar på med det sista julsysslorna ska hinna en sväng och jobba också med det ska nog gå bara bra.

Det gick och blev blia så här dagen före julafton men det spelar ingen roll vi ska ju vara inomhus när vi firar jul.

Hoppas bara inte tomten halkar och slår sig när han ska besöka alla hushållen.


Riktigt nära nu!

I dag har jag gjort det sista inköpen av julklappar och jag tror att mina barn kommer att le när julaftonskvällen är här.... Det ska bli jättekul att fira jul hemma hos oss i år jag kommer ihåg när det firades här sist, då levde fortfarande min mormor så hon var så klart  här. Kruxet denna julafton var att det var snöstorm och det kom inte i dm utan xxxx antal meter mer så när det var dax för dem att fara hem så började det med att vi fick skotta ut dem eftersom det drivit nere i vägen.

Denna jul hoppas jag att dom kan åka hem utan att vi behöver ta fram snöskovlarna...

Jag längtar så mycket till julafton så jag vet inte hur jag ska bete mig, men jag lovar att det kommer att bli en varm och härlig jul med mycket god julmat och kanske även mycket julklappar.... Jag hälsar min familj hjärtligt välkommen att fira jul med oss i år här hemma på berget.

Julförberedelser

Ja nu är det inte långt kvar till julafton och innan det ska vi hinna pynta baka koka köpa julklappar mm. Har gjort en del pyntat huset och köpt några julklappar men är defenetivt inte klar.

Missat lucia eftersom det blev sjukdom i huset ett av barnen är sjuk men hoppas på snabb bättring. Jag tittade lite på luciamorgon så nog fick jag se lucia i alla fall men det är något speciellt när man sitter i kyrkan och lucia tågar in i sin vita skrud.

Har jag fått julkänsla då? Ja det kan man allt säga att jag har fick ett tokpirr i helgen att snart är det jul. Om det inte vore för vädret som inte riktigt vill som vi vill. För ett par dagar sedan hade vi ett vackert vinterlandskap och nu så kan man tro att det är vår, halkigt och eländigt. Tror nog att snön kommer tillbaks ganska snart.

1:a december och födelsedag

Ja idag har vi första december, nu börjar vi nedräkningen fram till julafton. Vi har även en donna som fyller 11 år idag, tänk att tiden går så fort.

Jag kommer ihåg den veckan som vi låg inne på BB och väntade på att igångsättningen av förlossningen skulle fungera. Tredje gången gilt som det heter, så satte värkarbetet igång och inom några timmar så var hon född.

Vi har i afton haft kalas för henne, det blev bullar och chokladtårta, mycket uppskattat. Presenterna som hon fick var även dom väldigt uppskattade hon tämligen "lös" av glädje.

Vädret ska vi inte tala om, det verkar inte bli någon vit jul i alla fall. Just nu vräker regnet ner och vi har 5 plusgrader.

RSS 2.0