Vilken härlig helg

I Lördags fick vi besök av brorsan och hans pojk, vi grillade och hade jättetrevligt. Dom stannade över och for hem på söndag em. Solen har varit riktigt trevlig i helgen också, vi trodde att det skulle bli jättedåligt väder men turligt nog så värmde och lös den i stort sett hela helgen.
I dag måndag så är det lite sämre, det ska komma in ett regnväder men det är bara bra att det får väta ner marken det börjar vara ganska torrt. Mamma kommer i em för att sköta, jag ska jobba kväll och Mikael är i Gällivare.

Vilken härlig dag

Dagen började med arbetspass från 7-13.30. När jag kom hem var min man i full gång med att laga stolar, sedan gjorde han rent gasolgrillen.
I afton var vi och såg när barnen spelade fotboll mot Byske IF. Segern gick till barnen dom vann med 3-2 grattis.
Det är märkvärdigt att min son alltid ska råka ut för något när han utför sportsliga saker, i dag fick han en boll på vänster kind ont gjorde det och troligen fick han käken lite i sidled för han kunde inte öppna och stänga munnen direkt efteråt. Som tur var så gick det över och han kunde sakta men säkert öppna munnen igen han säger att han är väldigt öm men det går över...

Efter matchen åket vi ner till pizzerian och beställde hem pizza, oj så gott det var.
Vädret i dag har varit strålande fram till ca kl 16, sedan har vi haft skurar av och till men det är ju bra att det kommer nederbörd i form av regn så att snön som är kvar försvinner fortare.

Inför fotbollsmatch

Ja nu håller ungdomarna på och tränar fotboll, dom har nämligen sin första match på torsdag mot Byske IF.
Det gäller att vara vältränad och pigg. Barna hinner inte ha någon träning innan första match så därför får dom träna på hemmaplan.






Ha en trevlig afton. Många kramar till Mor och Far som är i södra sverige.

Ny cykel

Ja igår em så var vi iväg och köpte ny cykel till dottern. Var tror ni att hon är nu? inte är hon hemma ialla fall jo så fort hon gjort sig klar för dagen så tog hon cykeln och drog iväg.
Det är härligt att se barnen så ivriga och glada nu när våren äntligen är här. Det är ju lite synd bara att det ska vara så kallt i skuggan.

Jag har min jobbarhelg nu så jag far snart och jobbar em, har morgonpass i morgon.

RSS 2.0