Härlig dag

Det har ju grävts bredband här i våran by, och i lördags kom dom och borrade hålet i väggen. Nu är det endast några veckor kvar tills vi har det inkopplat.
Jag har eftermiddag i dag på jobbet så förmiddagen kommer att fördrivas med att jag inte ska göra någonting, bara ta det lugnt, kanske en promenad om jag känner för det.

Jag sätter väl igång med röjning (finns kvar hål att röja!) på onsdag då jag är ledig, och sedan får jag väl fara på soptippen på torsdag då dom har öppet.


Fortsätter röja

Ja, jag fortsätter att röja i huset det är otroligt så mycket man samlar på sig. Igår kväll var jag och min man och lämna en massa sopor på återvinningsstationen. Det känns skönt när man kommer därifrån med tomt släp, lättare på något sätt.

I dag är jag på jobbet men längtar redan hem för att fortsätta med röjningen. Jag vet ej vad som hänt mig har inte varit så här energisk på väldigt länge kanske var det resan till Turkiet? Man var verkligen utvilad när man kom hem och påfylld med ny energi som tydligen räcker väldigt länge.


Utrensning!!!

Har den senaste tiden alla lediga dagar rensat skåpar mm oj vad mycket skräp man samlar på sig.
Det känns så skönt att nu börja kunna hitta här hemma.
Tänk att det ska ta så lång tid att fatta att man inte kan hålla på att lagra som man gör "det här kanske jag ska använda ng gång" är frasen. Men med tiden så inser man att det aldrig används så nu har jag kommit till insikt med att det är nog bättre att det får åka på soptippen än att lagra mer damm i skåpet som det legat i.

Har haft hjälp av min mor en del och det behövs eftersom då är det "släng! när ska du använda detta?" Tack mor för att du finns du är en klippa!

RSS 2.0