Giftemål mm

Jag blev frisk till min brors bröllop men min man däremot han insjuknade natten mot fredag den 24/2 det blev att han fick stanna hemma och kurera sig, hade 39 graders feber och väldigt risig.

Brölloppet var underbart tårarna kunde inte vara kvar innanför ögat utan skulle ut till varje pris. Efter vigseln så var det bröllopsmiddag på Disponenten i Ursviken.

Maten som serverades var mycket god eller otroligt god. Under kvällen var det maten och sedan mingel och dans mm.

Nu är lillebror min gift och iväg på bröllopsresa till cap verde vet inte riktigt hur det stavas men hoppas dom har det riktigt mysigt och varmt.


Förkyld inför bröllop!!

Ja, det var just snyggt har sedan i Lördags varit sjuk började med magen och sedan övergått i en rejäl förkylning. Jag har inte tid med detta nu! På lördag ska jag på min yngsta brors bröllop och kan inte vara dålig då.

Jag ser verkligen fram emot detta bröllop, jag får väl ta med mig näsdukar och nässprej så jag klarar mig, för dit ska jag vilket jag är dålig eller inte.

Barnen ska få vara hos deras faster, och det känns väldigt tryggt.

Min viktnedgång går framåt jag har i dagsläget gått ner nästan 6 kilo det är i snitt -1,2 kg i veckan, det känns riktigt bra. Jag äter den mängd mat jag får per dag och tränar 4 ggr i veckan, med undantag för denna vecka då jag inte tränat något p g av flunsan jag fått, men på måndag tar vi nya tag...

Hektisk helg!

Ja då var den här helgen slut. Det har varit något hela tiden, Lördag morgon började med att stiga upp tidigt och bege sig till Hockeymatch i Boliden.
Hockeymatchen som skulle ha spelats på hemmaplan i Byske blev flyttad till Boliden p g av sträng kyla (-37,5 grader när vi vaknade på Lördag morgon).
Hur tror ni bilen var i denna kyla? jo den gick som ett tröskverk stötigt och guppigt. Växeln gick knappt att få i... Tursamt så tog bilen oss ända till Boliden.
I Boliden hade vaktmästaren lagt fram skarvkablar så vi fick låna motorvärmare mycket snällt tycker jag.

Väl hemma på afton så gjordes en god kycklingmiddag som alla avnjöt i den goa värmen som vi lyckats få upp i huset.

Söndag morgon ännu tidigare stiga upp för att bege sig till Burträsk där det var ytterligare en hockeymatch. osv... Söndag kväll var vi tre utslagna som bara satt och tog det lugnt. Flickan våran har fått den här helgen för att vila upp sig så hon var inte det minsta slut.

Veckorna får man använda för att vila upp sig inför helgerna som är väldigt hektiska denna årstid, så nu tar vi det lugnt i veckan.

RSS 2.0