Midsommar

Ja nu har vi firat midsommar det vart en helt underbar dag, solen lyste och värmde hela dagen.
Hela familjen var samlad precis som det ska vara på midsommar.

- Är alla samlade? Det är dags att säga skål.

- Ja, vi är då här!
- Var är drickat?

- Lugn jag ska fixa det!

Och sedan vart det skål och massor med god sill.

Eftermiddagen serverades paj som jag själv tillagat.

Glad midsommar på er alla!

Skolavslutning

I går var det skolavslutning för våra barn, vi var i bönhuset och fick se deras uppträdande oj vad dom är duktiga.


Efteråt så gick vi hem till oss tillsammans med min mor och far och hade grillfest. Tänk om inte myggen fanns så mycket bättre det skulle vara då, det är riktigt jobbigt nu när dom är på hugget.

Sättning av potatis

Ja idag lördag sätter Min man och sonen potatis, oj vad det är härligt att sommaren kommer med stormsteg. Jag har jobbarhelg, men får ägna min lediga tid hemma med familjen.

Min man åker i morgonkväll ner till södertälje för ytterligare en veckas jobb förhoppningsvis får han ledigt skolavslutningsveckan.

Sommarföreställning med kaos...

I dag har min son och hans kompis uppträtt på nordanåteatern. Det var en musikalisk föreställning med sångare och musiker, och eftersom min son och hans kompis lirar gitarr så fick dom vara med. Det var en spännande väntan innan det skulle börja.

När vi äntligen fick inta platserna i salen och ljuset släkts så kom det som inte fick komma brandlarmet gick igång, och vi satt ovetandes alla kvar (trodde det hörde till introt) men så tändes lamporna och en man ropade att det var allvar och att alla vi skulle söka oss till närmsta dörr.

När vi kommit ut kom brandbilarna tjutandes, och sedan var det bara att vänta. Det visade sig att det var en tröja i logen som lagts på en lampa och börjat brinna. Brandmännen fixade det snabbt och sedan var det bara för oss att gå in och sätta oss igen.

Det var en underbar föreställning, alla var riktigt bra och gav en rysningar inte bara en gång men flera. Tack för att vi fått så underbara barn som kan så mycket och är såååå duktiga.

RSS 2.0