Vilken spännande match

Satt och såg SAIK mot Färjestad hemma igår kväll, det var riktigt nervöst gud vad det var jämnt men jag tyckte att SAIK gjorde det mycket bättre, dom hade övertaget nästan hela matchen.

Har i dag Onsd varit och köpt biljetter till matchen i morgon mot HV71, vi far hela familjen. Det är riktigt roligt att gå på matcher och se live.

Vädret då? Kommer det någonsin att synas något grönt gräs i år, det är ju så mycket snö så det är nog inte borttinat förrän i slutet av juni början på juli känns det.


Sol och värme

Nu är det riktigt härligt på dagarna, man vill inte vara inne om man inte måste. Idag är barnen på Valsberget i Piteå dom for dit med varsin bob och när dom kom hem så hade flickan med sig ett par slalomskidor + pjäxor. Helena är för snäll, hon har sett till så dottern min fått åka slalom och sedan försett henne med en utrustning det är vänskap det. Pojken fick även han prova åka slalom så nu är det bara det som gäller.

Hur det ska gå sen det vet jag inte eftersom varken jag eller min man åker slalom längre. Det blir för dem att följa med sina kompisar när dom ska till backarna.

I kväll ska vi följa fortsättningen på sm-slutspelet i hockey SAIK har hemmamatch mot Färjestad BK. Blir att bänka sig framför tv:n och bara heja heja heja på SAIK.

Spännande match SAIK - Färjestad

Ja i lördags kväll var vi och såg matchen mellan SAIK och Färjestad den var spännande och det blev förlängning, men SAIK förlorade.  Det var riktigt roligt att fara hela familjen och heja på SAIK.

Det blir nog inte att fara på någon mer match, man har fått nog när man varit på en. Det är roligt att se men det ringer i öronen när man kommer på tyst mark.

Söndag var det strålande sol så vi satt ute och lapade sol i ngt timme. Eftermiddagen blev att fara och jobba medans resterande av familjen fortsatte att gotta sig av det fina vädret.

Fullspäckad helg

Fredag den 12/3 blev en lyckad dag, dottern var feberfri.
Vi for till äventyrsbadet och jag åkte åbyälven för första gången, brukar inte åka några banor utan min vana trogen sitta i bubbelpool eller simma runt. Men min svägerska lyckades få mig att åka och ja T vi får väl prova någon fler bana nästa gång. När vi kom hem åt vi en god tacomiddag det var jättetrevligt men vad trött man var efter badet!!

Lördag och söndag jobbade jag men hann med att träffa familjen lite i alla fall.


Min man är hemma!

Nu när min man börjat jobba borta på veckorna och kommer han endast hem till helgen det är ett jätte plus + Man märker hur beroende man är av varandra. Det var riktigt härligt att få hem honom och känna att vi är en familj.

Våran dotter har gått och fått feber vet inte om det var i bobbacken hon träffades av detta virus men hon är i alla fall väldigt ledsen eftersom vi planerat att fara till piteå äventyrsbad på fredag den 12/3 tillsammans med svägerskan och min bror Torbjörn. Det blir att någon av oss vuxna som far med sonen och sedan får vi väl kompensera dotterns sjukdom med att fara med familjen när vi alla är friska och krya.

Det går aldrig att planera något, inte den här årstiden då alla sjukdomar kommer som på löpande band. Men tack för sommaren som kommer då brukar vi alla vara friska och krya och på allerten att göra det som kommer i våran väg, fara till havet och hoppa i vågorna eller fara bara på en dagstur med bilen och se vart vi hamnar.

Hoppas på tillfriskning av dottern och att vi får ha hälsan och må bra fram till sommarn!

Sportlov

Anlände till Ursviken på måndag em solen strålade men det blåste utav sjutton.


Här åks det bob, med följd av att man fastnar i djupsnön det var lite mjukt underlag.



Full fart i backen se upp för här kommer vi!!

Det var helt underbart att få komma hemifrån och bara må gott i föräldrarnas närvaro.
Längtar till nästa gång vi ska åka dit.

Rikligt med snö på taket!!


Ja nu står min man på uthustaket för att ta bort all snö som kan orsaka ras mm. Det är ett riktigt ordentligt arbetspass det där, han kommer nog att vara ganska mör efter all den här skottningen.
Ett plus var att det var soligt och härligt denna lördag fm.
Det är tur att vi har traktor så han slipper ta all snö för hand sedan han skottat ner den på backen.

Vinst!

Det blev en riktigt spännande match igår när sonen spelade match mot Burträsk i hockey. Det blev vinst 2-1. Burträsk gjorde 0-1 målet i slutet av första perioden. I sista perioden så tog Byske timeout när det var ca 4 min kvar efter det reduserade Byske med två mål med bara några sekunders mellanrum. Oj vad det var spännande, och sedan får man den gladaste kram man kan få utav sin son det värmer ska ni veta.

Snöstorm


Ja nu är jag less på denna snö snöstorm mm, det kan ju bli lite vår nu när det är mars. I morgon kommer min man hem från Gällivare och är säkert trött och slut. På aftonen ska vi iväg och se sonen spela match mot Burträsk. Fredag kommer nog min man att sitta i traktorn mest hela dagen för att röja upp på gården efter allt snöande som varit i veckan. Sen är det fredagsmys.


Maken i Gällivare

Ja nu har maken min farit till Gällivare för att jobba, han kommer hem på torsdag em. Det är första gången han är borta så länge från familjen, men det ska gå bra. Nu får vi hoppas att det slutar snöa och blir vackert väder eller hur visst har vi fått tillräckligt nu.
Jag har förmiddagsvecka på jobbet så barnen får klara sig själva på morgnarna när dom ska till skolan.
Måste komma ihåg att fixa mera husnycklar,vi behöver nog en var om det ska fortsätta så här just nu finns det bara två och vi är fyra och alla slutar olika tider.

RSS 2.0