Vuxen mobbing!

Att bli illa behandlad bakom ryggen av vuxna människor är inte kul, när det gäller barn finns det hjälp att få men vuxna hur gör man då?.

Jag tycker man ska säga vad man tycker och tänker direkt än att gå bakom ryggen på någon. Just nu tycker jag att det är väldigt trist och tråkigt och är nästa arg när jag tänker på hur jag blivit behandlad.

Vår ute!

Nu är det livsfarligt att gå ut! Det är ishalka på hela gården, men tur är väl att man har broddar under skorna. Dom senaste dagarna har det varit plussgrader, så det förklarar ju situtationen.

Måste få berätta att häromdagen när jag stod i köket så hör jag något som droppar, tänkte vad är det gick in i badrummet men där var det tyst kom tillbaks till köket och får då se att det droppar ner från taket på skafferiet och även på golvet. Ringer till min man som när han kommer hem får ge sig upp på farstubrotaket och åtgärda detta.

Tror ju att det är bra nu när han skottat men redan dagen efter då vi har 9 grader varmt och det toksmälter så ser jag i fönstret som vetter ut mot farstubron attt det droppar in vatten. Min man får upp på taket igen med slägga och slå bort isen som ligger tjock och sedan slutar det att droppa in.

Måste nog till sommaren fixa iordning där skarven går mellan husdelarna det har med åren av all snö tryckts sönder. Min man är duktig så det fixar han!


RSS 2.0